Hallo! Ik ben Pieter Janssens.

Levensgenieter, Kempenaar, Bourgondiër en sinds kort ook ondernemer. De combinatie van deze eigenschappen dragen bij tot een verregaande liefde voor barbecueën.

Wat is er fijner dan samen met je gezin, vrienden en familie te genieten van de heerlijke barbecue in de tuin? Voor mij bestaat er geen beter gevoel dan dat, en dat gevoel wil ik met zoveel mogelijk mensen delen.

Mijn doel is om jouw feest, event of gezellig samenzijn een exclusief en elitair karakter te geven door middel van de OFYR-barbecue.

Wat Anderen Over Ons Zeiden

{

Play & Sport

Tijdens onze teambuilding hebben we kunnen genieten van een culinaire afsluiter. Echt voor herhaling vatbaar! Wij gaan met Play & Sport sowieso nog eens huren bij Au’Pir!

{

DB Technics

De OFYR Classic is echt een unieke ervaring om als teambuilding te doen! Het toestel trekt aan om allemaal gezellig rond het vuur te staan tijdens het bakken! Super sociaal, gezellig en gebruiksvriendelijk!

{

Sarah Cools

Als winnaar van een giveaway hebben wij samen met het gezin kunnen genieten van een gratis dagje bakken op de OFYR van Au’Pir! Het was super gezellig en lekker. Niets anders dan een positieve ervaring!